Γίνε μέλος!

Αν είσαι από 18 έως 30 ετών, γεμάτος/η ενέργεια και όρεξη για εθελοντισμό, trainings και ταξίδια μπορείς να γίνεις πολύ εύκολα μέλος της AEGEE-Athina και να ετοιμαστείς για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία! Η μόνη προϋπόθεση είναι το ηλικιακό όριο -κατά τα άλλα δεν χρειάζεται ούτε να είσαι ακόμα φοιτητής/τρια, ούτε να μένεις Αθήνα. Επίσης, ως εθελοντική οργάνωση ποτέ δεν θα σε πιέσουμε να κινητοποιηθείς και να συνεισφέρεις χωρίς τη θέληση σου. Τα μέλη μας δεν έχουν καμία τέτοια υποχρέωση, αλλά βοηθούν μόνο αν το θελήσουν τα ίδια.

Το ετήσιο ποσό συνδρομής είναι 20 ευρώ και σου δίνει τη δυνατότητα να δηλώσεις συμμετοχή σε όσα events επιθυμείς για τους επόμενους 12 μήνες!

Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή:

  1. Έρχεσαι στο γραφειάκι μας (Πατησίων 80, 5ος όροφος) σε κάποια εβδομαδιαία μας συνάντηση.
  2. Καταβάλεις το ποσό της συνδρομής.
  3. Σου δίνουμε την απόδειξη πληρωμής.
  4. Συμπληρώνεις επί τόπου μία φόρμα με τα βασικά σου στοιχεία.
  5. Σου στέλνουμε username & κωδικούς και είσαι έτοιμος/η!

Σε περίπτωση που δεν σε βολεύουν οι ώρες των τακτικών μας συναντήσεων, ενημέρωσε μας για να κλείσουμε ραντεβού κάποια άλλη μέρα/ώρα. Επίσης, αν θες να εγγραφείς εξ΄ αποστάσεως μπορείς να το κάνεις καταθέτοντας τη συνδρομή στον τραπεζικό μας λογαριασμό και ακολουθώντας τις πληροφορίες που θα σου στείλουμε μέσω e-mail!

Μη το αφήσεις για τελευταία στιγμή!

Σημειώσεις:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στα τοπικά events έχουν και μη-μέλη της οργάνωσης.
  • Για να μείνεις πάντα ενήμερος/η για επερχόμενα events κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και εγγραφή στη mailing list μας!